Bogdan Vaida: When Classic Meets Jazz

Cristiana SITE
Cristiana, prima bursieră a fondului Jazz in the Park
20 mai 2015
A1 Jazz in the Park General
Tinerii vor să se implice în Jazz in the Park
11 iunie 2015

Bogdan Vaida: When Classic Meets Jazz

Bogdan Vaida
„La fel ca anul trecut, le oferim iubitorilor de muzică bună concerte gratuite și câteva evenimente speciale cu acces pe bază de bilet. Jazz in the Park este un festival pentru comunitate, un festival care promovează muzica bună și de aceea cele mai multe concerte vor fi cu acces gratuit și se vor desfășura în aer liber, în spații ca Parcul Central, pe care le activăm cu ajutorul muzicii și al activităților noastre. În același timp, ne dorim să creștem calitatea festivalului și prin aducerea la Cluj a unor artiști importanți la nivel internațional, pentru care publicul nostru e dispus să facă un efort pentru a-i aduce la festival. Așa că, după modelul principalelor festivaluri de profil din lume, ne propunem să oferim și la Cluj un mix bun de evenimente gratuite și concerte cu acces pe bază de bilet. ”, a declarat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie în mai multe zone din oraș, centrul fiind, ca și la edițiile anterioare, Parcul Central. Printre artiștii care vor concert la Jazz in the Park se numără Florin Niculescu, N.O.H.A., Zoe Rahman, Hilde Louise Asbjørnsen, Tango with Lions, Barabac Lorinc Quartet și Sebastian Spanache Trio.

Jazz in the Park este organizat de Fapte. Ediția 2015 este finanțată printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechteinstein și Guvernul României, precum și de FDSC, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Parteneri oficiali: BCR și Staropramen. Parteneri: Daisler Printhouse și Pepsi. Susținători: Bosch, British Council și CSI. Partener de comunicare: Vitrina Advertising.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *